Opr. Dr. Seniye Burcu TORUMTAY ALIÇ

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı

Açıklama

Opr. Dr. Burcu ALIÇ 1979 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Ankara’da tamamlamıştır. Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesini 2003 yılında birincilikle bitirmiş ve aynı yıl Samsun 19 Mayıs Üniversitesi’nde Kadın Hastalıkları ve Doğum İhtisasına başlamıştır. 2009 yılında ihtisasını tamamlamıştır. Mecburi hizmetini Aksaray Şammas Vehbi Ekecik Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde tamamlamıştır. Daha sonra sırasıyla Aksaray Özel Medisaray Hastanesi, Gaziantep Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, Kilis Aktürk Tıp Merkezlerinde Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanı olarak görev yapmıştır. 2017 yılından itibaren Çorum Özel Hastanesi hekim kadrosuna dahil olmuştur. Evli ve 2 Çocuk annesi olan ALIÇ, oldukça iyi düzeyde İngilizce bilmektedir.